AaBb

Van idee naar tekst

Trek meer klanten met goede tekst

Tekst is vaak de eerste stap naar contact tussen jou en je klant. Ga maar na: via je website, berichten op sociale media of een nieuwsartikel raken mensen op de hoogte van je bestaan.

Maak je gebruik van eerlijke, persoonlijke (en daardoor onderscheidende) teksten? Dan trek je ook nog jouw lievelingsklanten aan!

Heb je geen inspiratie, te weinig tijd of gewoon een verschrikkelijke hekel aan schrijven? Laat mij woorden geven aan jouw verhaal, zodat jij kunt doen waar je plezier in hebt!’

"

Persoonlijke LinkedIn berichten

Waardevolle blogs

Wie ben jij?

Herken jij je (organisatie) in één van onderstaande beschrijvingen?
Dan is de kans op een goede match groot. En dat is belangrijk, want goede teksten zijn gebaat bij een goede klik!

Dienstverlenende zzp’er

Onderwijs- of zorginstelling

Hulp- of zendingsorganisatie

Tekst verbindt

Website teksten

Ik schrijf website teksten die duidelijk maken waar je voor staat. Eerlijk, gericht op jouw doelgroep en persoonlijk.

LinkedIn berichten

LinkedIn is een prachtige manier om contact te houden met je doelgroep. In de berichten kun je laten zien wie je bent en waar je voor staat.

Blog

Een goede blog bindt lezers aan je organisatie en versterkt je imago als expert. Sleutelwoorden voor succes: oprecht, frequent en waardevol.

xyz
Tekstschrijver Lisette van de Heg

 Hoi,

ik ben Lisette.

‘Ik schrijf voor mensen die iets te vertellen hebben, maar die het verhaal dat in hun hoofd zit, niet op papier krijgen.’ 

Heb je geen inspiratie, te weinig tijd of gewoon een verschrikkelijke hekel aan schrijven? Laat mij woorden geven aan jouw verhaal, zodat jij kunt doen waar je plezier in hebt!’

Wat kun je van mij verwachten?

Tekst die lekker leest

Een goede tekst is meer dan een verzameling correct gespelde woorden in de juiste volgorde. Goede tekst zorgt voor verbinding tussen jou en je lezer.

Oog voor wie jij bent

Met uitgekauwde oneliners die op elke website staan, onthoudt niemand jouw naam. Jouw unieke persoonlijkheid mag daarom doorklinken in de tekst.

Eerlijk antwoord

Vraag je mij voor een tekst waar ik geen ervaring mee heb? Of voor een onderwerp dat me niet ligt? Dan zal ik dat zeggen en met je meedenken om een oplossing te vinden.

Deadlines? Die halen we!

We spreken deadlines in overleg af.
Ik ben realistisch in het plannen, zodat het praktisch altijd lukt om die deadline te halen.

Een sterke onderneming vraagt om sterke teksten.

Over tekst enzo (blog)