Hi

Ik ben Lisette, verhalenliefhebber

 

Woorden bezitten scheppingskracht. Voor mij komt dat prachtig terug in dit citaat en in het vervolg dat je kunt lezen in de Bijbel, in Johannes 1:

“In het begin was het Woord, het Woord was bij God en het Woord was God.”

Zonder woorden zou ons leven leeg en betekenisloos zijn. Woorden leiden tot verhalen, en verhalen hebben iets magisch: ze bezitten de kracht om mensen met elkaar te verbinden!

Mijn enthousiasme voor verhalen resulteerde in 2009 in een eerste roman. Met ‘Mara’ won ik een publieksprijs. Het boek werd meerdere keren herdrukt en het werd vertaald in het Engels, Duits en Zuid-Afrikaans. Zelfs de filmrechten werden verkocht! (Al leidde dat uiteindelijk helaas niet tot een film. Ge├»nteresseerde filmmakers mogen zich uiteraard melden ?)

Ik schreef nog meer romans en besloot om me daarnaast te richten op tekstschrijven.

Tekstschrijver Lisette van de Heg

Mijn filosofie

A

Iedereen heeft een verhaal

Soms denken we te moeilijk over verhalen. Alsof ze groots en wereldschokkend moeten zijn. Of dat er bergen creativiteit nodig zijn om het te kunnen opschrijven.

B

Niet iedereen krijgt het lekker op papier

Als jouw verhaal erom schreeuwt, verteld te worden, kun je dat zelf (leren) doen of je kunt het voor je laten doen.

C

Co-creatie is de sleutel

Het is jouw verhaal. En dat blijft het ook. Misschien schrijf ik het voor je op. Misschien begeleid ik je daarbij. Hoe dan ook: samen vinden we de beste versie.

Jouw verhaal mag gelezen worden

Verhalen hebben een grote verbindende kracht. Jouw verhaal is uniek en onderscheidt je van anderen. Daarmee is het van onschatbare waarde voor je marketing.

Jouw verhaal

Jouw ambitie

Jouw publiek

Wat kun je van mij verwachten?

Tekst die lekker leest

Een goede tekst is meer dan een verzameling correct gespelde woorden in de juiste volgorde. Goede tekst zorgt voor verbinding tussen jou en je lezer.

Oog voor wie jij bent

Met uitgekauwde oneliners die op elke website staan, onthoudt niemand jouw naam. Jouw unieke persoonlijkheid mag daarom doorklinken in de tekst.

Eerlijk antwoord

Vraag je mij voor een tekst waar ik geen ervaring mee heb? Of voor een onderwerp dat me niet ligt? Dan zal ik dat zeggen en met je meedenken om een oplossing te vinden.

Deadlines? Die halen we!

We spreken deadlines in overleg af.
Ik ben realistisch in het plannen, zodat het praktisch altijd lukt om die deadline te halen.