AaBb

Het verhaal is er al

Je eigen businessboek of managementroman

Soms ligt er een boek ‘op je hart’.
Het moet gewoonweg geschreven worden!

Kun je er prima over vertellen, maar loop je vast zodra je probeert het op papier te krijgen? Vertel mij je verhaal, dan schrijf ik het voor je op.

"

Voor jou geschreven: je eigen boek

Mogelijkheden

Businessboek

Je wilt je steviger profileren als expert. Maar… Dat je een kei bent in je eigen vak, is één ding. Er een boek over schrijven is iets compleet anders.

Managementroman

Van mondelinge overlevering tot de moderne filmindustrie: verhalen raken mensen. Gebruik de kracht van fictie om jouw expertise te delen!

xyz
Tekstschrijver Lisette van de Heg

 Hoi,

ik ben Lisette.

‘Jij vertelt: ik schrijf het voor je op. Dat is de korte samenvatting van mijn werk als ghostwriter.’

Heb je geen inspiratie, te weinig tijd of gewoon een verschrikkelijke hekel aan schrijven? Laat mij woorden geven aan jouw verhaal, zodat jij kunt doen waar je plezier in hebt!’

Wat kun je van mij verwachten?

Tekst die lekker leest

Een goede tekst is meer dan een verzameling correct gespelde woorden in de juiste volgorde. Goede tekst zorgt voor verbinding tussen jou en je lezer.

Oog voor wie jij bent

Met uitgekauwde oneliners die op elke website staan, onthoudt niemand jouw naam. Jouw unieke persoonlijkheid mag daarom doorklinken in de tekst.

Eerlijk antwoord

Vraag je mij voor een tekst waar ik geen ervaring mee heb? Of voor een onderwerp dat me niet ligt? Dan zal ik dat zeggen en met je meedenken om een oplossing te vinden.

Deadlines? Die halen we!

We spreken deadlines in overleg af.
Ik ben realistisch in het plannen, zodat het praktisch altijd lukt om die deadline te halen.

Over tekst enzo (blog)