Nieuwste boek

Flirt is een eerlijke roman over een confronterend thema. Wat zou jij doen als je partner niet ziet waar je mee worstelt, maar een ander wel? Wat mag het kosten om de leegte in je leven op te vullen?

Romans

"Mara, roman over een ongewenste zwangerschap"

Over misbruik

Wat blijft er over voor een jonge vrouw die geen ouderlijk huis meer heeft, die haar vertrouwen in mensen heeft verloren, een vrouw die geen verwachtingen meer heeft van haar toekomst?

"Noor"

Over rouw

Twee geliefden, hun huwelijk en het ongeluk. Nora richt zich op gerechtigheid en vergelding, maar dat is niet wat Job zoekt. Hij verloor niet alleen zijn zoon, maar ook zijn vrouw.

"Cover van het e-book van Sub rosa"

Homoseksualiteit en geloof

Wanneer Katinka werkt aan een artikel over ‘religie anno nu’, maakt ze kennis met een nieuwe wereld. Voor het eerst van haar leven komt ze in de kerk. Ze loopt tegen een schokkend verhaal aan.

Over vreemdgaan

Flirt is een eerlijke roman over een confronterend thema. Wat zou jij doen als je partner niet ziet waar je mee wor-stelt, maar een ander wel? Wat mag het kosten om de leegte in je leven te vullen?

Overige boeken

"Cover van het e-book Later"

Novelle

Het verdwijnen van Bens moeder tekent de levens van hem en zijn vader. Samen proberen ze er het beste van te maken. Ze knappen een oud busje op en tijdens de vakanties trekken ze eropuit.

Kinderboek 11+

De opa van Roos is edel-steendeskundige. Als een vriendin van hem in Israël een raadselachtige steen vindt, roept ze zijn hulp in. Opa gaat naar Israël om onderzoek te doen en Roos mag mee!

Verhalenbundel

Het dorp is een bundel voor lezers die houden van verhalen met een diepere betekenis. De tien verhalen zijn geïnspireerd op bekende Bijbelverhalen  en geven er een nieuwe kijk op.

De cover van De kunstenaar, prentenboek voor jong en oud

Prentenboek 4+

In een kleurloos dorp komt alles tot leven wanneer de kunstenaar arriveert. Midden in het grauwe plaatsje bouwt hij een prachtig, kleurrijk cadeau voor de inwoners. Maar dan gebeurt er iets ergs.

In samenwerking met andere auteurs

Duurzaam leven

Natuurlijk wil je groen leven, maar hoe begin je daarmee? En als je eenmaal op weg bent, hoe kun je dan een stapje verder gaan? Je wilt zorgen voor de schepping, maar ook genieten…

bookcover nooit meer spertijd

Oorlog en vrijheid

Vrijheid: een fantastisch cadeau, een wonder waar steeds opnieuw voor gekozen moet worden. Korte verhalen, gedichten en kunstwerken over oorlog en vrijheid. Om nooit te vergeten.