Flirt, een romance

MOCHT JE MORGEN TIJD EN ZIN HEBBEN: IK BEN VRIJ EN HET LIJKT ME GEZELLIG OM EEN KOP KOFFIE TE GAAN DRINKEN. 

Een paar minuten later kreeg ik spijt van mijn berichtje, maar toen ik weer op mijn telefoon keek, had Jean Paul het al gelezen.
Ik zuchtte, legde mijn telefoon weg, begon met de voorbereidingen voor het eten en probeerde er niet meer aan te denken. Vlak voordat ik Johan thuis verwachtte, keek ik nog een keer op mijn telefoon.

– LEUK. TIEN UUR BIJ OKKES THEEHUIS?

Ik slikte.
Stuurde een duimpje.
Zette het scherm uit en legde mijn telefoon zachtjes in de keukenla. 

De cover Flirt, de nieuwe roman van Lisette van de Heg

 

 

Eerlijke roman over een confronterend thema

 

Kort nadat Laura’s enige zoon op kamers is gegaan, overlijdt plotseling haar moeder. Het lege nest waar Laura al mee worstelde, voelt hierdoor nog leger. Het is niet haar man Johan die ziet hoe moeilijk ze het heeft, maar Jean Paul.

Wat zou jij doen als je partner niet ziet waar je mee worstelt, maar een ander wel? Wat mag het kosten om de leegte in je leven te vullen?

 

Nog nooit had ik een boek in 2 dagen uit. Jou is het gelukt. Ik vind het ongelooflijk realistisch geschreven! Als ik een bepaald gevoel, een vraag of mening over iets in mijn hoofd kreeg, beschreef jij dat vervolgens precies! Echt waar. Je komt zo dicht bij het gevoel, de gedachten en gevoelens van deze personen alsof het jezelf overkomt. (Dat klinkt een beetje gek misschien, maar zo voelt het)
Het boek is niet veroordelend geschreven, maar “gewoon” zoals het kan gaan. Laura heeft geluk dat ze zulke goede mensen om zich heen heeft…

Elise Besselsen, boekhandel de Wedloop

Begrijp jij niet waarom mensen vreemdgaan of denk je dat het jou nooit overkomt?

Dit intense verhaal geeft begrip en vooral: hoop!

Cocky Drost, relatiecoach

Flirt raakt een heel relevant thema en door het inlevingsvermogen en de schrijfkracht van Lisette kun je je goed verplaatsen in de dilemma’s van de hoofdpersoon Laura.

Marlies Medema, eindredacteur Eva