Diensten

Ben jij een ondernemer die worstelt met tekst?  Krijg je het verhaal dat in jouw hoofd zit niet op papier? Ben jij een professional die vanwege tijdgebrek de teksten op je website of in jouw nieuwsbrief niet de aandacht kunt geven die nodig is?

Laat het schrijven dan over aan een ander en focus je op jouw eigen specialiteit!
Ik schrijf en herschrijf onder andere:

  • webteksten
  • blogs
  • nieuwsbrieven
  • jubileumboeken
  • brochures

Ik houd van duidelijke afspraken en heb nog nooit een deadline gemist.

Aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik geef je graag meer informatie over de mogelijkheden, mijn werkwijze of ik doe een prijsvoorstel.

Webteksten laten schrijven

Veel ondernemers hebben een prachtig verhaal over hun business.
Veel ondernemers hebben een website waar ze dat verhaal kwijt willen.
Heel veel ondernemers zitten met hun handen in het haar naar die website te staren.

Het lukt maar niet om goede webteksten te schrijven. Wát schrijf je überhaupt op zo’n website? Waar moet je beginnen en… ARGH. Je hebt veel belangrijker dingen te doen. Je onderneming vraagt jouw aandacht en tijd. Laat die website maar even zitten. Dat komt morgen wel.

Herkenbaar?
Overweeg dan om deze tekstschrijver jouw …

… webteksten te laten schrijven.

Ik ben een tekstschrijver die gek is op… jawel, tekst. Die blij wordt van het vertellen van jouw verhaal. Iemand die weet waar te beginnen en welke vragen te stellen.  Dat is namelijk waar het begint: bij vragen. Als jij je webteksten door mij wilt laten schrijven, stel ik je vragen.

‘Maar jíj bent toch de tekstschrijver?’ zei een ondernemer tegen mij, toen ik doorvroeg. ‘Jij verzint toch webteksten?’
Eh…
Nee.

Ik verzín geen webteksten voor ondernemers. Ik vertel hun verhaal. En daarom stel ik vragen. Soms zelfs vragen waarvan je denkt: ‘Heeft dat met mijn onderneming te maken?’ maar het zijn altijd vragen waar ik wijzer van wordt. Vragen die me meer vertellen over de organisatie waar je voor werkt. Of over de persoon achter jouw onderneming. Ik zoek naar drijfveren en passie.

Nadat ik mijn vragen heb gesteld, ga ik aan de slag. Met jouw informatie schrijf ik webteksten die jouw verhaal vertellen. Jij moet je thuis voelen bij die teksten. En jouw klanten moeten je herkennen als ze je website bezoeken.

Terwijl ik voor jou webteksten schrijf, kun jij aandacht aan je klanten besteden. Doen waar je goed in bent.
En genieten van je vak.

Hoe zit het dan met bloggen?

Bloggen is een mooie manier om waardevolle content toe te voegen aan je website. Je kunt bloggen over vragen die klanten je stellen, over producten die je hebt opgeleverd, over trainingen die je hebt gegeven. De voorraad onderwerpen is haast eindeloos. Bovendien kun je die blogs delen via je social media kanalen. Je bereik wordt groter en potentiële klanten weten je makkelijker te vinden.

Bloggen kost tijd

Maar… bloggen kost tijd.
Tijd die je liever in je onderneming stopt.
Of in je gezin, hobby’s of vrienden.

Met als gevolg dat je vaste voornemen om echt, echt, ECHT waar hoor, EERLIJK, wekelijks te bloggen al snel sneuvelt. Want er belt net een klant. Je wilt naar de voetbalwedstrijd van je zoon kijken. Of het is al veel te lang geleden dat je met je vrienden in de kroeg zat.
Voor je het weet ben je een jaar verder en weten die paar bezoekers die je eerste twee blogs lazen je niet meer te vinden.

Herkenbaar?
Overweeg dan om deze tekstschrijver

… voor jou te laten bloggen.

De onderwerpen bepaal jij natuurlijk zelf. Jij bent de professional op jouw vakgebied. Maar het op papier zetten van het onderwerp, het structureren van de blog, het schrijven, het schrappen, het herschrijven; dat besteed je allemaal uit.

Op regelmatige basis.

Zodat je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een nieuwe blog aan je website kunt toevoegen.
En je tijd hebt voor je gezin, je hobby’s en je vrienden natuurlijk!

Tekst voor nieuwsbrief, jubileumboek of brochure

Zoveel mensen zoveel wensen. Ik schrijf ook artikelen, neem interviews af en schrijf korte verhalen.
Ik houd vooral van teksten waarin een verhaal zit. Het verhaal van de ondernemer die met niets begon. Het verhaal van de klant die geholpen werd door  de medewerker die buiten de gebaande paden kon denken. Het verhaal achter een product dat het leven makkelijker maakt.

Die verhalen uit mensen halen en ze zo op papier zetten dat lezers het meemaken.
Dat is wat ik doe.

Totaalproduct

Een tekst staat niet op zichzelf. Als je behoefte hebt aan meer dan alleen tekst, kan ik je in contact brengen met professionals uit mijn netwerk waarmee ik regelmatig samenwerk. Experts op het gebied van website ontwikkeling, vormgeving, drukwerk, fotografie, marketing en communicatie. We zijn gewend om samen te werken en hebben allemaal onze eigen specialiteit. Zo komen we tot de beste totaalproducten.