Vakantiebundel

Vier romans voor € 14,95 (i.p.v. € 31,84)

Wat is er fijner dan lekker lezen in de vakantie?! Daarom zijn drie van mijn romans en de novelle Later nu tijdelijk in één e-bookbundel verkrijgbaar!

Indringende verhalen over gebeurtenissen die de levens van betrokkenen voor altijd veranderen.

Mara Wat blijft er over voor een jonge vrouw die geen ouderlijk huis meer heeft, die haar vertrouwen in mensen heeft verloren, een vrouw die geen verwachtingen meer heeft van haar toekomst?

Noor Twee geliefden, hun huwelijk en het ongeluk. Nora richt zich op gerechtigheid en vergelding, maar dat is niet wat Job zoekt. Hij verloor niet alleen zijn zoon, maar ook zijn vrouw.

Sub rosa Wanneer Katinka werkt aan een artikel over ‘religie anno nu’, maakt ze kennis met een nieuwe wereld. Voor het eerst van haar leven komt ze in de kerk. Ze loopt tegen een schokkend verhaal aan.

Later Het verdwijnen van Bens moeder tekent de levens van hem en zijn vader. Samen proberen ze er het beste van te maken. Ze knappen een oud busje op en tijdens de vakanties trekken ze eropuit.

"Mara, roman over een ongewenste zwangerschap"

"Nieuw Nederlands talent."

Reformatorisch Dagblad

"Misbruik maakt me woedend."

Interview Nederlands Dagblad

"Sterke debuutroman over incest."

Webmagazine Puur
j

Over de auteur

Auteur Lisette van de Heg
Lisette van de Heg (1983) schreef al jaren korte verhalen, voordat ze haar eerste roman publiceerde. Ze won de verhalenwedstrijd van het tijdschrift BOEK en viel in 2008 op bij die van het Nederlands Dagblad. Mara is haar debuutroman, een verhaal dat lang geleden speelde maar ook vandaag voldoende stof tot nadenken geeft.
‘Een leven zonder verhalen kan ik me niet voorstellen. Vanaf het moment dat ik leerde lezen, ging er een wereld voor me open. Die wereld werd alleen maar groter toen ik zelf begon te schrijven.’
Lisette van de Heg