Je eigen jubileumboek

Duurzaam en uniek

Stel je voor: jaren geleden schreef jij, je vader, grootvader of een andere grondlegger je bedrijf in bij de KvK. Sindsdien is er veel gebeurd. Je maakte hoogte- en dieptepunten mee, er waren ontwikkelingen in je vakgebied, in de regelgeving, er kwam en ging personeel, en in al die jaren werkten jullie met en voor je klanten.

En nu komt er een jubileum aan!

Door een jubileumboek te laten maken, kun je dit onvergetelijke moment op een mooie manier markeren. In dit boek (of magazine) kun je terugblikken en vooruitkijken. Het geeft de lezer een inkijkje achter de schermen van jouw bedrijf en het is een tastbare herinnering aan alles wat de afgelopen jaren gebeurde.

 

Als een jubileum nadert, kun je daar een onvergetelijk moment van maken. En tegelijkertijd positieve aandacht rondom je bedrijf creëren!

Hoe werkt het? 

Voor het maken van een jubileumboek werk ik graag samen met de creatieve Maurijn Pach van Pach Design. Er komt bij deze productie namelijk meer kijken dan alleen het schrijven van tekst.

Pach Design regelt voor jouw jubileumboek de vormgeving, fotografie en het drukwerk. (Heb je zelf al iemand op het oog voor deze zaken, dan kan dat natuurlijk ook.)

De teksten schrijf ik op basis van interviews en (bedrijfs)documentatie. 

Wat zijn de mogelijkheden? 

Het leuke van een jubileumboek is, dat het helemaal naar wens en op maat wordt gemaakt. Daarbij zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Vaak merken we in het oriënterende gesprek dat er al diverse ideeën zijn.

Wij denken hier, vanuit onze eigen expertise, graag creatief in mee om tot het beste eindresultaat te komen: compleet en echt, en precies zoals past bij je bedrijf!

 

Wat kost dat?

Het laten maken van een jubileumboek is maatwerk. We bespreken wat je wensen zijn en laten zien wat er mogelijk is.
Vervolgens ontvang je een offerte.

Wil je meer weten? Stuur me een mail en laat me weten wat je nodig hebt. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.